För Dig som är ättling eller närstående till ättling

i Edh-släkten:

 

Registrera Dig på vår hemsida och Du får ta del om en mängd information, vilken vi av integritetsskäl inte gör allmänt tillgänglig.

En registrering kräver att Du har en epostadress. Har Du inte det, kan Du få en på vår server  (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Kontakta Webmaster om aktuellt. Bara EN användare kan registrera sig för en given e-postadress.

För att registrera Dig, tryck p 'Skapa inloggning' under Logga in  i vänstermarginalen. Då skall ett formulär som detta dyka upp på skärmen.

Reglogin

 Här ska Du fylla i med Dina data:

  •   Namn (obligatoriskt):  Ditt riktiga för- och efternamn, tänk på att Du ska gå att hitta i vårt medlemsregister. Är Du medlem som partner till en ättling, använd gärna ättlingens namn eller skicka kompletterande info om vem Du är till webmaster.
  • Användarnamn, lösenord (obligatoriskt): Väljer Du själv,  det Du ska använda vi inloggning. INGEN som inte känner till Ditt användarnamn+lösenord kan logga in under det angivna användarnamnet. Kom ihåg vad Du fyller i. 
  • e-postadress (obligatoriskt): Bara EN användare kan registrera sig med denna e-postadress. Registreringsproceduren använder e-post till denna adress (se nedan). En säkerhetsfråga. 
  • Klicka rutan för Jag är inte en robot (obligatoriskt). 
  • Klicka på knappen Send Code för validering av e-postadressen. Om det går bra skickar systemet till Din e-postbrevlåda en 8-ställig kod som Du skriver in i rutan under. 
  • Klicka rutan för Jag är inte en robot igen om den blankats, tryck på  registrera. Ett meddelande skickas till Webmaster som skall godkänna Din registrering

 

 

Har Du glömt tidigare registrerat  Användarnamn och/eller lösenord?

Tryck på resp val under 'Skapa inloggning' och följ instruktionerna. Du måste komma ihåg vilken e-postadress Du använde vid Din registrering, gör Du det inte, mejla webmaster för hjälp.

 

Registrera Dig som medlem i Edh-släktens förening

Är Du inte redan medlem och vill vara med? Kontakta webmaster för instruktioner.